Hambapolikliinik kavandab ümberehitustöid (4)

Parandamaks teenindust ja vähendamaks maja ülalpidamiskulusid, plaanib Kuressaare hambapolikliinik eeloleval suvel mõningaid ümberehitustöid.

Hambapolikliiniku juhataja Reena Reinväli ütles, et praeguste, väga esialgsete plaanide kohaselt on kavas viia pool maja elektriküttelt kaugküttele ja tuua polikliiniku registratuur teiselt korruselt esimesele.
“Asjatundjate arvates tuleb keskkütte kasutamine elektriküttest ikkagi odavam,” ütles Reinväli. “Registratuuri esimesele korrusele toomine võimaldab meil aga saavutada selle, et igal arstil on omaette töökabinet. Praegu näiteks töötab meil mitmes kabinetis kaks arsti.”

Linnavalitsuse ehitusjärelevalve insener Aivo Kesküla ütles, et ehitusluba ümberehitustöödeks on Kuressaare hambapolikliinikule väljastatud.
Kesküla sõnul on ümberehitustööd ja hambapolikliiniku kaugküttele üleviimine vajalik. “Väljastpoolt pole seda hoonet võimalik soojustada,” selgitas ta. “Võttes aga arvesse, et juba lähitulevikus võib elektrihind tunduvalt tõusta, muudaks elektriküte maja ülalpidamise lõppkokkuvõttes väga kulukaks.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)