Sadhu kohvik rakendab Saaremaal kliendipeibutust (8)

Kuressaares Lossi tänaval asuv Sadhu kohvik tahab suveks tööle võtta uksehoidja, kelle ülesanne on tänaval klientide kõnetamine, kohviku tutvustamine ja kliendi lauda saatmine.

Kui Tallinnas ja Tartus on rahva poolt ”sisseviskajaks” nimetatud ametimehed üsna tavapärased, siis Saaremaal on lõbustuskohad seni piirdunud väljaviskajatega. Mõned Kuressaares asuvad meelelahutuskohad on kliendimeelitamist tänavalt suviti ka proovinud, kuid suurema eduta.
”Eks suvehooaeg ole lühike – kaks kuud – ja tuleb klientidel nööbist kinni haarata,” lausus Sadhu kohviku üks omanikke Toomas Leis. ”Otsime noort, tegusat ja suhtlemisaldist inimest, kuid kas me ka leiame, veel ei tea. Tallinna vanalinnas on selline amet tavaline, kuid meil pole sellega veel harjutud. Kuigi Sadhu kohviku suvise täitumise üle ei saa nuriseda, on ikka perioode, kus üks klientidelaine lahkub ja jäävad vakantsed kohad. Sageli mõeldakse, et kui tänavaäärne terrass on täis, siis kohvikus kohti pole, kuid meil on ka hoovi peal väga kihvt terrass ning uksehoidja ülesanne oleks mööduvaid kliente vakantsetest kohtadest teavitada.”
Töölesoovija peab olema julge ja rõõmsameelne ning oskama inglise, soome ja vene keelt suhtlustasandil. Lisaks ei tohi ta karta kuumasid suveilmasid. Töölesoovija peab olema ka nägus, seega peab kandideerija tööandjale läkitama ka oma foto.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 52 korda, sh täna 1)