Leisi kandi naise kiri haihtus õhku (7)

Kui Leisi valla Asuka küla Kalmu talu perenaine palus oma Sauel elavalt tütrelt, et see saadaks talle mandrilt veidike tikkimislõnga, ei kujutanud vist kumbki ette, milline suur jama võib ühest kirjast tulla.

“Keegi pole hoiatanud ka, et kui panna niisama maksikirjana saadetis teele, siis ei pruugigi see kohale jõuda,” rääkis nördinud Kalmu talu perenaine Asta Sakkarias, kelle arvates tegi tütar kõik õigesti – nii aadressi kirjutades kui ka kirja teele pannes.
“No kes see siis oskabki aimata, et kui tegemist ei ole dokumentidega või mingite hullult tähtsate asjadega, et siis peaks asju tähitud kirjaga saatma,” imestas Asta.

Eesti Posti kommunikatsioonijuht Inge Suder oli eile samuti nõutu – keegi ei oska aimatagi, kuhu Astale saadetud kiri sai. Igal juhul soovitab ta aadressi kirjutamisel väga täpne olla – kuigi selle juhtumi puhul ei saa ilmselt ka seda saatjale süüks panna, nentis Suder.
Ta lisas, et nimetatud juhtumi puhul teeb asja veelgi veidramaks, et kliendil oli olemas postkast, kuhu maksikiri oleks kenasti sisse mahtunud, ümbrikul oli lisaks aadressile ka postiindeks (viimane on vajalik eri paigus asuvate ühesuguste kohanimede puhul).
Seniks kuni Asta oma kirja kätte pole saanud, on tema usaldus Eesti Posti vastu kadunud. “See ei ole mitte kusagilt normaalne, mis seal toimub,” on naine kuri.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 59 korda, sh täna 1)