Veiniklubi selgitas välja maavanema vastuvõtu veinid (3)

Läinud nädalal valisid Veiniklubi Arensburg liikmed ligi neljatunnise pimetesti käigus välja Saare maavanema Kaido Kaasiku 23. veebruaril Kuressaare linnuses toimuva piduliku vastuvõtu veinid.

Degusteerimisel oli kaheksa valget ja kaheksa punast veini. Valgetest veinidest osutus maavanema vastuvõtuks väljavalituks Tšiili valge vein Vinia Carmen Sauvignon Blanc ja punastest veinidest Prantsusmaalt pärit Le Grand Noir GSM, mis on valmistatud kolmest viinamarjasordist: Grenache, Shyrah ja Mourvedre.

Pimetestil osales 33 inimest ning üritust juhtis rahvusvaheliselt tuntud Eesti tippsommeljee ja koolitaja, AS Liviko kvaliteetveinide tootejuht Urvo Ugandi. Vastuvõtuveine aitas välja valida ka maavanem Kaido Kaasik.

Veinid panid Veiniklubile Arensburg välja neli firmat: AS Liviko, Tridensi Kuressaare Kaubalao OÜ, Pernod Ricard Estonia OÜ ja Veltliner OÜ. Veiniklubi valis Saare maavanema vastuvõtu veinid välja juba kolmandat korda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 111 korda, sh täna 1)