Muhu saarele kavandatakse uhket tervisekeskust (8)

Harjumaa firma Novaterra OÜ plaanib Muhu saarele rajada tervisekeskuse koos hotelli, 25 paarismaja, parkimisala ja supelrannaga.

”Iseenesest on planeering menetluses olnud 2006. aastast, kuid vahepeal polnud asjad korras keskkonnamõju strateegilise hindamise aruandega. Nüüd on aga kõik vajalikud kooskõlastused saadud ja seetõttu suunaski vallavalitsus planeeringu avalikule väljapanekule,” ütles Muhu vallavanem Raido Liitmäe.

Detailplaneeringu avalik väljapanek kestab 8. veebruarist 22. veebruarini, arutelu toimub 7. märtsil.
Detailplaneeringu kohaselt rajataks Nõmmkülas kolmele kokku ligi 8 hektari suurusele krundile tervisekeskus 250-kohalise hotelli, 150-kohalise parkimisala ja supelrannaga. Kavas on ka rekonstrueerida Seanina kai paadisadamast suuremate teenuste mahuga kümne või enama sildumiskohaga sadamaks väikelaevadele, mille pikkus ei ületa 24 meetrit.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 44 korda, sh täna 1)