Kährik mängis surnut (11)

Kährik mängis surnut

Foto: Risto Mikkelä

Laimjala vallas Ruhve külas elav soomlane Erkki Pennanen saatis toimetusse pildi, mis kirjeldab huvitavat juhtumit tema õuel.

Kuna pererahvas möödunud nädalal Hispaanias puhkamas oli, hoolitsesid majapidamise eest nende sõbrad. Ühel päeval saatsid sõbrad sõnumi, et nende koeral Roobel on keegi hammaste vahel – on teine justkui endale “mänguasja” leidnud.

“Kas see on kährik või midagi muud? … Ja mis meie saame nüüd teha? Kas see teine loom on surnud?” küsisid sõbrad Erkki Pennanenilt telefoni teel. Erkki vastanud, et kährik vaid mängib surnut. “Võtke tükk vorsti, siis tuleb Roobe sisse ja kährik saab ära joosta.” Selle peale tuli vastus: “Kõik läks hästi. Kährik kadus. Aitäh!”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 382 korda, sh täna 1)