Omal soovil reisist loobumist saab kindlustada

Wrisi reisibüroos on reisikindlustuste sõlmimisel uus võimalus võrrelda online-süsteemis erinevate kindlustusfirmade hindu, mille hulgast saab klient valida sobivaima, olenemata kellaajast ja päevast.

“Kes meist ei sooviks veeta rahulikku ja muretut puhkust. Et seda soovi teoks teha, peame ka ise maksimaalselt panustama,” nentis Wrisi turundusjuht Ulvi Põllu. Ta märkis, et reisile või puhkusele minnes ei saa keegi kunagi anda absoluutset garantiid, et midagi soovimatut ei juhtu. Pigem on elu näidanud, et juhtub ikkagi ka seal, kus juhtuma ei peaks ja ei tohiks. “Õnnetus ei hüüa tulles ja tavaliselt juhtub see siis, kui seda kõige vähem oodata oskame,” sõnas Põllu.

Seepärast on Wrisi turundusjuhi sõnul üks kindel riskide maandamise või hajutamise eeldus enne reisile minekut reisikindlustuse vormistamine. “Kindlustus ei saa õnnetusi või hädasid ära hoida, küll aga pakub materiaalset leevendust võimalike ebameeldivate ootamatuste korral,” ütles Ulvi Põllu.
Meditsiiniabi-, reisitõrke- ja pagasikindlustus on lisaväärtus muretu puhkuse veetmiseks. Kui on aga plaanis seikluslikum ja sportlikum reis, siis on otstarbekas kaaluda ka lisakindlustuse vormistamist. Kindlustada võib ennast ka puhuks, kui reisi eesmärgiks olev üritus, näiteks kontsert või konverents, ei toimu. Erinevad kindlustusfirmad annavad selleks Ulvi Põllu sõnul rohkelt võimalusi.

Reisibüroo Wris online pakub mitmete kindlustusfirmade võrdlushindu, mille hulgast saab klient valida sobivaima, olenemata kellaajast ja päevast. Kuid ka reisikonsultandid on alati valmis reisile minejaid nõustama parima ja sobivaima variandi leidmiseks.
Üsna uudne on Ulvi Põllu sõnul omal soovil reisi ära jätmise kindlustus. Selle võlu seisneb selles, et ei pea kellelegi mingeid põhjendusi välja tooma. “Ainuke põhjendus on: seekord ei soovi sõita. Ja nii lihtne see ongi,” kinnitas ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 39 korda, sh täna 1)