Austraalia fotograaf otsib juulis paari heitvaid saarlasi

Erinevais ilmanurkades pulmafotograafiks käinud austraallanna Gemma Clarke otsib saarlasi, kel tuleval suvel pulmad plaanis, aga fotograaf veel leidmata.

Saarte Häälega rääkinud Gemma Clarke ütles, et on professionaalse fotograafina leiba teeninud 2007. aastast. Pulmafotograaf on ta seejuures olnud ühtekokku 106 pulmas, neist 10 on toimunud võõrsil.

Tuleval suvel on austraallanna ringi reisimas Eestis, kus ta varemgi on käinud ja tööd teinud, ning kavva on võetud ka sõit Saaremaale. “Läinud aastal kohtusin Norras olles seal viibinud eestlastega ning sellest saati olen tahtnud neile Eestisse külla tulla,” rääkis Clarke. Nii kavandati tulevaks suveks ühine sõit Saaremaale.
Gemma Clarke tunnistas, et luges internetis Kuressaare lossipäevade kohta ning see oli üks põhjustest, mis kannustab teda just Kuressaarde tulema.

“Mulle tohutult meeldib selle saare ajalugu ning ma väga tahaksin sel ajal Saaremaal mõnes pulmas fotograafiks olla,” kinnitas ta. Clarke märkis, et on siinsetest pulmakommetest palju kuulnud ning tahaks neid seega kindlasti ise oma silmaga näha ja jäädvustada.
Esialgu on paika pandud, et Eestisse tuleb ta juulis, seega loodabki ta leida juulikuus Kuressaares abiellujaid. See ei tähenda aga, et ta terve kuu aega siin lugematul arvul pulmi üles pildistaks. Kaugelt tulnud fotograafi saavad oma pulma kutsuda vaid esimesed kaks kiiremat paari.

Tegemist pole seejuures odava lõbuga. Kaheksa- kuni kümnetunnise pulma, mille hulka kuulub nii ettevalmistuste, tseremoonia kui ka pärastise peo jäädvustamine, eest küsib Clarke tavaliselt 1000 eurot. Lühemaajalise pildistamise eest on hind madalam, kinnitas ta, rõhutades, et kindlasti on hinnas võimalik kokkuleppele jõuda.
Austraallannast pulmafotograafi töödele saab pilgu heita tema veebiaadressil www.gemma-clarke.com . Seal saab temaga ka otse ühendust võtta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)