Rainer Maripuu korraldab õhtusöögisaates vähipeo (6)

Kirglik vähikasvataja ja ettevõtja Rainer Maripuu üllatab „Õhtusöök viiele“ külalisi vähipeoga, kust ei puudu ka teemakohased aksessuaarid ja pasunad.

Rainer Maripuu on kirglik vähikasvataja ja ettevõtja, kellele kuulub Saaremaal asuv Pähkla Kalapüük. Kalapüügi juures asub ka Raineri vähikasvatus, mis hetkel on küll valmimisjärgus, kuid plaanid on suurejoonelised.

Rainer tunneb läbi ja lõhki vähkide hingeelu ja seepärast korraldab uhke vähipeo, mis osutub vägagi lustlikuks. Muuhulgas jääb aega arutada, miks eesti naised välismaale mehele kipuvad. Rainerile tulevad külla ralliäss Marika, turismitalu perenaine Katrin, jahimees Priit ning endine Eesti Posti juhatuse esimees Hans. „Õhtusöök viiele“ on TV3 eetris kell 19.30.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 77 korda, sh täna 1)