Lihtne küsimus: Miks on juba kuu aega väinatammil kiirusepiirang 70 km/h? (8)

Tegemist on eelmise aasta korduspindamise lõiguga Kuivastu–Kuressaare maantee km 85,9–95,4 ehk väinatammi–Tumala lõiguga. Pindamistöid tegi nimetatud lõigul OÜ Kolm Teed.

Ilmade jahenedes hakkas ilmnema, et killustik tuleb teepinnalt lahti. Esialgu sai teelõigule ette pandud lahtise killustiku märgid ja lõpuks, kui selgus, et liiklejad hoiatavatest märkidest välja ei tee, otsustati möödunud aasta 12. detsembril kehtestada kogu lõigul kiirusepiirang 70 km/h ja seda eeskätt liiklejate turvalisuse ja ohutuse huvides.
Kuna olukord on pärast uut aastat pisut stabiliseerunud, otsustati kiirusepiirangu märk “kiirus 70 km/h” 5. jaanuarist maha võtta, teepinda süstemaatiliselt harjata ja hoiatada liiklejaid ainult lahtisest killustikust teavitavate märkidega.

OÜ-d Kolm Teed on tekkinud olukorrast teavitatud ja nad on kohapeal asjaolusid selgitamas käinud. Objektile kehtib tööde garantii kaks aastat ehk siis 2013. aasta 15. augustini. Vajadusel peab ettevõtja defektid oma kulul kõrvaldama, kuid seda saab teha soojade ilmade saabudes, seega mitte enne mai lõppu.
Vabandame tekkinud olukorra pärast. Situatsiooni lahenemisele aitaks kaasa kõigi liiklejate tähelepanelikkus ja viisakus kaasliiklejatega arvestamisel.

Toomas Magus,
maanteeameti Lääne regiooni peaspetsialist

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)