Arenduskeskuse ettevõtlus-konsultandina alustas Tiia Naagel (1)

Sihtasutuses Saaremaa Arenduskeskus (SAK) alustas läinud teisipäevast ettevõtluskonsultandina tööd Tiia Naagel.

SAK-i juhataja Piret Piheli sõnul omab Tiia Naagel pikaajalist töökogemust ettevõtluses. Naageli tegevusvaldkonnad on seejuures olnud väga erinevad: kütuste jae- ja hulgimüük, hotellindus, kaubandus, kindlustus.
Ettevõtluskonsultandi ametikohal töötades tulevad reaalsed kogemused ettevõtluses kindlasti kasuks, kinnitas Pihel. “Ka tunneb ta meie maakonna ettevõtluskeskkonda ja paljusid võtmeisikuid,” nentis Pihel.
Esimese töönädala lõpus arvas Tiia Naagel, et tegemist on väga huvitava kogemusega. “Ta tunnistas, et saab ka ise palju juurde õppida. Koostöö ja hea hoiak on need, mis tagavad meie töös edu,” tähendas arenduskeskuse juhataja.

Tiia Naagel valiti välja enam kui 40 konkursil osalenu seast.
Piheli sõnul oli töökohale väga häid kandidaate, keda arenduskeskus oleks samuti oma kollektiivi soovinud. “Kahjuks oli meil pakkuda vaid üks töökoht,” sõnas ta.
Seega pakkus Pihel välja, et kui mõned kohalikud ettevõtted soovivad leida ettevõtlusvaldkonda sobivaid töötajaid, siis saab arenduskeskus neile nüüd ses osas kindlasti abiks olla. “Loomulikult lepime inimesega eelnevalt kokku, et kas ta lubab oma kontakte vahendada,” kinnitas ta, lisades, et juba praegu on tal vastav kokkulepe mitme kandidaadiga olemas. Lisaks Tiia Naagelile jätkab SAK-is ettevõtluskonsultandina Merike Ilvest.
SAK otsis ka Saarte turismiarenduskeskusele uut juhatajat, paraku oli sellele kohale sobivaid kandidaate Piret Piheli sõnul oluliselt vähem ja esimese valituga kokkuleppele ei jõutud. Piheli sõnul jätkatakse läbirääkimisi ülejäänud kandidaatidega.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 138 korda, sh täna 1)