Algasid maakonna korvpallimeistrivõistlused

Möödunud nädalavahetusel peeti esimesed kohtumised maakonna meistrivõistlusel meeste korvpallis. Tiitlijahti alustas 7 meeskonda: BC Käsa, Orissaare, Pihtla, SK Vesse, SWE 7, Saare Erek, Tesman.

Võrreldes möödunud hooajaga on taas tagasi vaheaasta teinud SWE 7. Meeskondade hulgast puudub kahel viimasel aastal osalenud BC Gild, kuid mitmed sealsed mängijad on leidnud endale koha teistes meeskondades.
Esimeste voorude võidud olid üldjoones üsna suure-skoorilised. Kohe sai kaks kaotust kirja SWE 7, kes pidi alla vanduma valitsevale meistrile Saare Erekile tulemusega 49 : 62 ning Orissaarele 69 : 73 (lisaajal).
Kahest mängust said kaks võitu Orissaare ja BC Käsa. Esimene alistas lisaks SWE 7-le veel Vesse tulemusega 64 : 56. BC Käsa sai 82 : 63 jagu Tesmanist ning 81 : 52 Pihtlast. Vesse võttis omakorda võidu Tesmani üle tulemusega 84 : 68.

Nädalavahetuse suurimad korvikütid olid Kalmer Vinter, kes viskas BC Käsa eest Tesmani vastu 28 punkti, BC Käsa mängija Karli Saar viskas Piht-la korvi 26 punkti ning Vesse mängija Alvar Väli loputas Tesmani korvi koguni 29 punktiga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)