Maailma Viljade Kuressaare ladu jätkab tegevust

Viimastel päevadel on Äripäev palju kirjutanud osaühingu Rigual võimalikust pankrotist.

Sellega seoses on lugejad huvi tundnud, kas seni Riguali hõlma all tegutsenud puu- ja köögiviljade müüja Maailma Viljade Kuressaare ladu tegutsemist ikka jätkab.

Maailma Viljade Saaremaa müügijuht Lauri Kippak kinnitas Saarte Häälele, et praeguse seisuga nende töös mingeid muutusi ette näha ei ole. “Nagu enne, nii jätkame ka edaspidi oma tavapärast tegevust,” sõnas ta.
Sel nädalal kirjutas ajaleht Äripäev korduvalt osaühingu Rigual võimalikust pankrotist. Ajalehe väitel olevat Rigual viimase kolme aasta vältel oma majandusaruandeid ilustanud ning trikitanud kinnisvara ja firma väärtusega. Riguali töötajad olevat aga sel nädalal saanud koondamisteated.
Veel teatas ärileht, et seni Riguali hõlma all tegutsenud puu- ja köögiviljade hulgimüüja Maailma Viljad “vahetab kiirkorras kesta” ja “vormistab lepingud kiirkorras ümber täna [9. jaanuaril] asutatud osaühingule Viljade Maailm”.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 118 korda, sh täna 1)