Selgub Saare maakonna aasta ettevõte

Sel reedel kuulutatakse välja järjekorras juba kolmas Saare maakonna aasta ettevõte.

Konkursi “Saaremaa aasta ettevõte 2011” ühe eestvedaja, Saarte Hääle vastutava väljaandja ja Kadi raadio tegevdirektori Gunnar Siineri sõnul ei kaasne Saare maakonna aasta ettevõtte tiitliga mingit suurt rahalist preemiat, seda tuleb võtta lihtsalt kui teiste ettevõtjate tunnustust.

“Täna, kus kõigil on pidevalt kiire, kipume me unustama seda, kui oluline on mõnikord kellelegi lihtsalt öelda, et sa teed õiget asja ja teed seda hästi,” selgitas Siiner. Saarte Hääl, Kadi raadio, Saaremaa arenduskeskus ja Saaremaa ettevõtjate liit otsustasid kolm aastat tagasi tunnustamise osas aga midagi ette võtta ja nii saabki nüüd kiitust jagada juba kolmandat korda, nentis ta.

Läinud aastal pälvis aasta ettevõtte tiitli AS Saaremaa Laevakompanii, aasta enne seda oli konkursi võitja AS Baltic Workboats.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)