Linnapea soovitab endisel abilinnapeal järele mõelda (17)

Endine Kuressaare abilinnapea Urmas Sepp nõudis linnapea Mati Mäetalult linna ehitushangetejamade üksikasjade avalikustamise pärast vabandamist. Linnapea soovitab Sepal aga meenutada, kuidas selline olukord tekkida sai.

Mati Mäetalu ütles Saarte Häälele, et sisejuurdluse teinud ja akti koostanud komisjon alustas uuesti tööd ja analüüsib nüüd FIE-na linna muusikakooli remondi ja rannaala ehitushangetega tegelenud Urmas Sepa vaides esitatud vastuväiteid.

“Minu isiklik arvamus linnapeana – komisjoni tööd kõrvale jättes – on, et vaidlustaja võiks minult vabandust oodates meenutada, millest ja kelle tegevusest või tegevusetusest kogu temaatika tekkis, mis oli asja tegelik sisu ning palju linnal sellest tulenevalt rahalisi vahendeid saamata jäi,” ütles Mati Mäetalu.

Kuressaare linnavalitsus esitas läinud aasta lõpul supelranna ehitushanke alaste rikkumiste eest hanget juhtinud Urmas Sepale 640-eurose kahjunõude, mida Sepp ei olnud nõus tasuma.

Hankega tegelenud Sepp leidis, et kahjuhüvitamise nõue on talle esitatud alusetult ja põhjendamatult, ning esitas linnavalitsusele omapoolsete põhjendustega vaide ja nõudis, et linnavalitsus peaks tema ees vabandama.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)