Rakett põletas käe (3)

Kuressaare haiglale kujunes aastavahetus töiseks, abi tuli anda inimesele, kellel ilutulestikurakett oli kätt vigastanud, ning abi vajasid ka paljud inimesed, kelle vigastused või kukkumised olid põhjustatud alkoholi liigtarbimisest.

Uusaastaööl toimetas kiirabi haiglasse mehe, kellel oli põlema süüdatud rakett käes lõhkenud ja tekitanud käelabale vigastusi. Haiglast kinnitati Saarte Häälele, et käevigastused ei olnud tõsised ning mees lubati pärast esmaabi andmist kodusele ravile. Rohkem haigla valvetuppa pürotehnikaga viga saanud inimesi ei pöördunud, kuid aastavahetus oli sellegipoolest töine.

“Tööd oli jah palju,” kinnitas Kuressaare haigla ravijuht Reet Tuisk, lisades, et inimesi käis palju ning suur osa nendest olid alkoholijoobes. Purjuspäi saadud vigastuste või kukkumiste tagajärgedega tuligi meedikutel uusaastaööl kõige rohkem tegeleda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 38 korda, sh täna 1)