Kumm ihkas vabadusse

Vanuri tapmises kahtlustatav Livio Kumm ei pääsenud vaatamata kaitsja Andres Tamme taotlusele vabadusse, sest kohus otsustas mehe trellide taha jätta.

Detsembri alguses Sõmera hooldekodu lähistelt politseisse ülekuulamisele viidud Livio Kumm vahistati samal päeval. Kummi kaitsja ei olnud kohtu otsusega aga rahul ning esitas Tallinna ringkonnakohtule määruskaebuse, milles taotles Kummi vahi alt vabastamist.
Tallinna ringkonnakohtu referendi Kristi Pärnaku sõnul jättis ringkonnakohus Pärnu maakohtu määruse Livio Kummi vahistamise kohta muutmata ja esitatud määruskaebuse rahuldamata.

30-aastane Livio Kumm võeti vahi alla 9. detsembril, teda kahtlustatakse Sõmera hooldekodu 81-aastase elaniku tapmises. Hooldekodust kaduma läinud vana naise vägivallatunnustega surnukeha leiti Kummi elukohast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 54 korda, sh täna 1)