Golfifirma nõukogu juhib Virge Pihel (1)

Saaremaa Golf AS-i nõukogu kolmapäeval toimunud koosolekul valisid liikmed äriühingule uue esimehe, kelleks sai Kuressaare linnavalitsuse arendusosakonna juhataja Virge Pihel.

Koosolekul linnavalitsust kui enamusaktsionäri esindanud Kuressaare abilinnapea Kalle Koov ütles Saarte Häälele, et Virge Pihel valiti nõukogu esimeheks teiste nõukogu liikmete üksmeelsel toetusel. Koovi sõnul on linnavalitsus uue esimehega väga rahul. “Linnale kui suuraktsionärile annab see võimaluse golfis toimuvaga kõige paremal moel kursis olla,” rõõmustas Koov.

Lisaks Virge Pihelile kuuluvad detsembri alguses valitud nõukogusse Lembit Soe, Raul Maripuu, Neeme Truumees ja Tõnis Palts. Nõukogu eelmisest koosseisust jätkab ka uue koosseisu liikmena Anne Merisalu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)