Anseküla seltsimaja saab ruumi juurde

Möödunud nädalal lõid Valjala Ehituse töömehed labida maasse Anseküla seltsimaja juurdeehitise vundamendikraavi kaevamiseks. Juurdeehitis peaks valmis olema jaanipäevaks.

Anseküla põllumeeste seltsi juhatuse liige Elve Lepik ütles, et juurdeehitisse on kavandatud 46 m2 suurune nn suur tuba. “Saaliks on seda palju nimetada,” lisas Lepik.
Veel tulevad umbes 70-ruutmeetrisesse juurdeehitisse tehniline abiruum, tualett ja tuulekoda. Praegu tehtav on seltsimaja uuendamise I etapp. Juurdeehitust toetab rahaliselt PRIA. Uuendusi vajab seltsimaja veelgi, plaanid on tehtud, kuid rahastust hakatakse alles taotlema.

Jõuludeks on valmis juurdeehitise vundament, palkhoone osa valmib Valjala Ehituses. Jaanuari keskpaigas lähevad ehitustööd edasi ja loodetavasti saab jaanipäeva paiku suures toas juba esimesed üritused pidada, loodab Lepik. Praegu on kõik kulgenud kavade kohaselt ja Valjala Ehituse töömehed Toivo Maripuu juhtimisel on teinud head tööd.
Tööde tellija on Anseküla põllumeeste selts. Ehitustöid alustati 13. detsembril. Juurdeehitis tuleb puidust, samuti saab soojustuse ja uue voodri peale maja vana osa. Juurdeehitise projekteeris arhitekt Mikk Mutso.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 37 korda, sh täna 1)