Nätsumaiad vargad ja kotijooksu harrastajad said tingimisi karistada (17)

Kuressaare kohtumajas määrati karistus noormeestele, kes tungisid igavusest sisse Mändjala kämpingusse ja pidutsesid seal omapäi. Samuti lõhkusid nad Salme poe akna, et varastada alkoholi ja nätsu ning virutasid Kuressaares jalutanud naiselt käekoti.

Kokku tekitasid noormehed oma kuritöödega ligi 3000 euro suuruse rahalise kahju. Kohus karistas neid erineva pikkusega tingimisi karistustega. Lisaks tuleb neil hüvitada kannatanutele tekitatud kahju ja tasuda menetluskulud.

Mullu 21. oktoobril tungisid Oliver Johanson (21) ja Siim Kahju (23) Kaarma vallas Mändjalas nelja kämpingumajja ja tekitasid seal lõhkumisega 1120 euro suuruse kahju. Noormehed ise põhjendasid kohtus oma teguviisi igavusega.

Tänavu lõhkus Oliver koos Kristo Tuulikuga (21) ööl vastu 25. juulit Salme vallas asuva kaupluse akna ja sisenes poodi. Noormehed varastasid alkoholi ja närimiskummi. Kuritööga tekitati 603 euro suurune kahju.
25. juulil haarasid Kristo ja Henri Kaert (26) Kuressaares Torni tänaval kõndinud naiselt käekoti koos selles olnud esemete ja sularahaga. Eeluurimise andmetel noormehed vägivalda ei kasutanud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 125 korda, sh täna 1)