UUS: Torm on katkestanud Väinamere laevaliikluse (4)

Tormi tõttu ei ole lähitundidel oodata laevaliikluse taastumist Kuivastu-Virtsu liinil. Uus info liikluse võimalikust jätkumisest tuleb kell 14:00.

Väinamerel puhub lõuna- ja kagutuul puhanguti kuni 28 m/s. Antud tuuletingimustel on Kuivastus väga keerulised sildumisolud ning ka sadamaeeskirjad ei luba laevaliiklust sellise tuule korral jätkata. Kuivastu-Virtsu liinil tegi parvlaev Muhumaa viimase reisi kell 8:30, pärast seda jäi laev Virtsu sadamasse tormi vaibumist ootama.

Rohuküla-Heltermaa liinil toimusid kell 6:30 reisid mõlemast sadamast, kell 8:30 väljumist Heltermaalt enam ei toimunud. Uus info võimalikust liikluse jätkumisest Rohuküla-Heltermaa liinil tuleb kell 16:00. Triigi – Sõru liinil täna kindlasti reise ei toimu.

Väinamere Liinid palub reisijatel jälgida operatiivinfot kodulehel www.tuulelaevad.ee

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)