Aurigas avati uus elektroonikakauplus (7)

Aurigas avati uus elektroonikakauplus

OST LETI ALL: Avo Pildre tegi esimese ostu uuest poest tütrele. Mida ta ostis, jääb lugejaile saladuseks, sest tegemist on ju ikkagi jõulukingitusega. Foto: Egon Ligi

Auriga keskuses tegi eile uksed lahti Eesti ühe suurema koduelektroonikaga kaupleva poeketi OnOff Saaremaa kauplus.

Võõrapärase nimega poe on Kuressaare rahvas juba ristinud ka Sisse-Välja kaupluseks. Seda kunagise legendaarse Kinni-Lahti poe järgi, mis asus aastaid tagasi Kauba tänaval. Tolle äri uksel oli alatasa silt, kus siis kirjas, kas pood on kinni või lahti.

“Kuidas saan aidata?” kõlas OnOffi poe teenindajalt küsimus kohe, kui ta märkas eksleva pilguga inimest uksest sisse astumas ja poes ringi jalutamas. Uudistajaid oli palju, kuid ka nimesildi ja firma logoga varustatud pluusis teenindajaid askeldas saalis mitmeid, rohkem, kui oleme harjunud elektroonikapoodides nägema.

“Meil on komme, et kui me poe avame, siis tulevad töötajad meie teistest poodidest abiks,” lausus OnOff Eesti turundusjuht Liina Kivimägi. Pealinnast tulnud klienditeenindajad jäävad Saaremaale appi neljaks päevaks.
“Mina ostsin siit tütrele kingituse,” ütles rõõmus ostja Avo Pildre, kelle tütar hiljuti korteri sai. Kauplus tegi ostjale ka kingituse. “Vaadake, et mu ost siis pildi peale ei jää – see on ju jõulukingitus,” palus Pildre.

“Täna on siin rahvast tõesti palju,” tõdes kaupluseketi üks omanikke ja tegevjuht Dennis Jannsen, lisades, et talle on rõõmsaks üllatuseks, et huvilisi juba esimestel tundidel nõnda märkimisväärselt. Jannseni sõnul tegid nad enne Saaremaal poe avamist põhjaliku turu-uuringu.
“Ma usun, et põhitrump tuleb nädalavahetusel,” ütles Kuressaare kaupluse juhataja Siim Nurja, viidates Auriga ostuööle ja nädalavahetusele.

Pärast töörohkeid päevi lähevad pealinnast appi tulnud klienditeenindajad koju tagasi ja Kuressaare pood jätkab nelja töötajaga. “Kui hätta jääme, siis võtame inimesi juurde,” märkis Nurja.
Kokku on Eestis seitse OnOffi kauplust, kus müüakse kodutehnikat arvutitest pesumasinateni.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 331 korda, sh täna 1)