Põhjata prügikast (2)

Põhjata prügikast

Foto: Egon Ligi

Loode tammiku juures kergliiklusteel on lõhutud prügikast ja väljakukkunud prügi on tuul laiali lennutanud. Tee, valgustus ja prügikastid on maanteeameti omanduses.

Maanteeameti Lääne regiooni Saaremaa esinduse hooldeosakonna peaspetsialist Gunnar Mägi ütles, et nemad küsimusele, kes seal prügi peaks koristama, praegu vastata ei saa. Pressiga suhtlemine käivat Pärnust ja kohapealne kõrgeim spetsialist on praegu puhkusel. Küll aga kinnitas ta, et kui prügi on laiali, siis mingil ajal nad selle ära koristavad.

Lähiajal annab maanteeamet kergliiklustee valgustuse, pingid ja prügikastid üle Kaarma vallavalitsusele. Kaarma vallavanem Margus Mägi kinnitas, et kui prügi on laiali, siis nemad koristavad selle sealt kindlasti – valla territoorium ju. Koristus- ja prügikastide tühjendamise ring suunatakse Loode tammiku juurest regulaarselt läbi siis, kui teega seotud rajatised ja valgustus on valla omandisse tulnud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 39 korda, sh täna 1)