Juhtkiri: Ta tõuseb siiski! (1)

Õigemini taastub siiski. Jutt käib linna eelarvest palka saavatest inimestest, kelle palk on järgmise aasta aprillist 5 protsendi võrra suurem. Täpselt kolm aastat tagasi kukutati seda 18 protsenti. 20 eurot kuus pole väga suur tõus, kuid midagi siiski.

Müts maha linnavalitsuse ees, kes suutis vaatamata viimaste aegade probleemidele pidada linnapea välja käidud lubadust ja asuda palkasid taastama. Samas võib ju spekuleerida ja arvutada, kui palju oleks saanud palku tõsta, kui poleks olnud hangeteraha tagasimaksmist ja kui golfiettevõte oleks õnnestunud maha müüa.

Euroopa ja maailma majandus on hetkel üsna nõrguke. Meedia pasundab eurotsooni lagunemisest ja teisest majanduskriisist. Näitajad ennustavad küll maksulaekumise kasvu, kuid prognoosid on viimastel aastatel üsna kõvasti kõikuvad.

Aasta on pikk aeg ja kõike võib juhtuda. Loodetavasti ei juhtu. Algus on vähemalt tehtud, nüüd peaksid volinikud selle poolt ka käe tõstma.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 33 korda, sh täna 1)