Kuressaares hinnati noorsootöö kvaliteeti

Möödunud reedel väisasid Kuressaaret välishindajad eesmärgiga anda ülevaade nii noorsootöö arendusvajadustest kui ka esile tuua omavalitsuse tugevus.

Hommikupoole kohtuti enesehindamismeeskonnaga ja vastati välishindajate täiendavatele küsimustele. Enesehindamismeeskonda kuulusid Lindia Lallo, Kuressaare gümnaasiumi (KG) huvijuht Anneli Meisterson, Kuressaare noorte huvikeskuse töötaja Marjana Luist ja aktiivne Kuressaare noor Martha Lindmäe.

Välishindajad olid Keila avatud noortekeskuse noorsootöötaja Maret Lepiksaar, Eesti noorsootöö keskuse ESF-i programmijuht Pille Soome, Tartu ärinõuandla noorte ettevõtlikkuse projektijuht Janeli Virnas ning spordi- ja noorsooameti noorsootöö spetsialist Haide Kuivas Tallinnast.´

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.
Telli Saarte Hääl internetist

Lindia Lallo
Kuressaare noorsoo- ja sporditöö spetsialist

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)