Noormees mängis koolis püstoliga (17)

Kuressaare ametikooli õpilane oli eile kooli kaasa võtnud gaasipüstoli, mida ta kaasõpilastele esitles tulirelva pähe.

“Väga imelik oli koolis olla,” ütles Saarte Häälele üks õpilane, kelle sõnul koolikaaslase juttu ka usuti. Klassikaaslased otsustasid seejärel relvasõbra kotti revideerida ja kotist leiti gaasipüstol. Asjast teavitati ka politseid, kes noormehega edasi tegeles.

Ametikooli õppedirektor Harald Tõru ütles Saarte Häälele, et relvaga seotud juhtum leidis tõepoolest aset. Tõru sõnul tegeleb asjaga politsei ja tema juhtunut rohkem kommenteerida ei soovi.

Saarte Häälele on räägitud, et tollele noormehele polnud relvaga koolitulek mitte esimene kord ning oma kiindumust relvadesse pole ta koolikaaslaste ees ka varjanud. Probleeme relvadega oli noorukil esinenud ka tema eelmises koolis. Saarte Hääle andmetel politsei küll vestles noormehega, kuid menetlust ei algatatud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 52 korda, sh täna 1)