Eesti Energia e-teenindus läks mobiilisõbralikumaks

Eesti Energia (EE) avas eile mobiiltelefonidele sobivamaks kohandatud e-teeninduse. Lisaks elektriarvesti näitude teatamisele saab e-teeninduses mobiiliga vaadata näiteks arvete seisu või leida infot klienditeeninduste kohta.

EE juhatuse liikme Margus Rinki sõnul on Eesti Energia e-teeninduse viimaste kuude statistika muljetavaldav.

“Ainuüksi septembri lõpus alanud näiduperioodil võtsime e-teeninduses klientidelt mõne päevaga vastu 170 000 elektriarvesti näitu,” märkis Rink. “Usume, et uuendused nagu mobiilidele kohandatud veeb, kliendi personaalne energiaprofiil, energiasäästu soovitused ning lähiajal lisanduv lepingute sõlmimine tõstavad e-teeninduse populaarsust veelgi.”

Et mobiiliga e-teenindust kasutada, tuleb mobiiltelefoni veebilehitsejaga minna aadressile m.energia.ee või www.energia.ee .Aadressi www.energia.ee puhul tunneb e-teenindus ise ära, et klient soovib sisse logida mobiiliga ja kuvab talle mobiilidele kohandatud versiooni.

Mobiiltelefonide jaoks kohandatud e-teenindusse saab sisse logida, kasutades isikukoodi ja elektriarve viitenumbrit või mobiil-id-d.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 87 korda, sh täna 1)