Saaremaal selgusid Eesti meistrid duatlonis

Laupäeval selgusid Kuresaare tervisepargis ja selle lähiümbruses Eesti meistrid duatlonis.

Põhidistantsil (8 km jooksu – 33 km rattasõitu – 4k m jooksu) käis võistlus meistritiitlile triatloniklubi 21CC esindaja Karl-Rauno Miljandi ja TTÜ SK sportlase Harri Soku vahel.
Esimeselt jooksult saabus esimesena Miljand (ajaga 27.53) 28-sekundilise eduga Hans Kormani ja 48-sekundilise eduga Soku ees. Rattarajal raskes tuulises ilmas suutis Sokk Miljandi kinni püüda ning esimesena, 6-sekundilise eduga teisele jooksuetapile minna. Viimases jooksus näitas väleda jooksujalaga Miljand taas oma kiirust ja finišeerus Eesti meistrina ajaga 1.35.17. Harri Sokk võitis hõbemedali ajaga 1.35.48 ja Hans Korman pronksi ajaga 1.38.14.
Naiste võistluse võitis Alma Sarapuu ajaga 1.48.36, pannes oma edule aluse ülitugeva rattasõiduga. Tugevas konkurentsis võitis hõbemedali veel juunioride klassi kuuluv Kaidi Kivioja ajaga 1.49.24.
Noortedistantsil (4–13–2) võitsid kahes vanuseklassis Eesti meistritiitlid Laura Kallas ja Hans Kristen Rootalu ning Marliis Odamus ja Kristen Kivistik. Lastevõistluse (2–5–1) kiireimad olid vanuseklasside kaupa Paula Kübar ja Oskar Hanko, Maria-Elisabeth Martinson ja Rasmus Rahuoja, Marta Kotkas ja Robert-Klen Mõistus.
Noori autasustas ja autogramme jagas meie paljude noorsportlaste iidol Rein Taaramäe.
Saaremaal toimus sel aastal lausa kolm multispordiüritust. 9. juulil sai teoks Orisaare triatlon (korraldaja Kaire Nurja), 27. augustil Tõrise triatlon (korraldaja Rein Orn) ja 24. septembril Saaremaa duatlon (korraldaja Stamina SK koostöös jalgrattaklubiga Viiking). Kolme etapi kokkuvõttes saavutas Saaremaa kolmevõistluse üldvõidu Hannes Kiipus.

Tiina Pallas

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 28 korda, sh täna 1)