Purjetajate kolmapäevase seeriavõistluse võitis Karina

Läbi suve kestnud kolmapäevasel seeriavõistlusel sai üheksast kavas olnud osavõistlusest teoks kaheksa. Esimene, toona edasilükatud kolmapäevak otsustati sügiseste ilmade tõttu lõpuks üldse ära jätta.

Kokkuvõttes oli veenva eduga parim Karina meeskond kapten Margus Hieti juhtimisel. Teise koha pärast käis pinev võistlus kolme meeskonna vahel. Võitjana väljus sellest, saavutades seeriavõistluse teise koha Mercurius (Margus Tasa), kolmandaks platseerus Lote (Toivo Leivat) ja neljanda kohaga pidi leppima Centaur (Rain Riim).
Nädalavahetusel toimus ka traditsiooniline regatt “Jäätükkidega võidu”. Eelmise aasta võitja Kadri meeskonna korraldatud võistluse võitis Centaur, roolis kapten Rain Riim.

SMS

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)