Linnavalitsus tahab töötavad linnakodanikud rohkem liikuma panna

Kuressaare linnavalitsus esitab oktoobri alguses Euroopa Sotsiaalfondile taotluse, saamaks raha projektile, mille üks eesmärke on näiteks linna asutuste tervisepäevade korraldamine.

Projektiga kavandatakse Kuressaare töötajad ja tööandjad tervislikumaid valikuid tegema. Esialgu on plaanis alustada kümmekonna asutusega ja viia neis läbi lühiloengud. Loengutes tutvustatakse näiteks liikumise harrastamisvõimalusi linnas ja linna lähiümbruses, tutvustatakse mitmesuguseid liikumisharrastusi, tervisliku toitumise põhimõtteid, tervist edendava töökoha põhimõtteid jne.

Linnavalitsus küsib raha meetmest “Tervislike valikute ja eluviiside soodustamine”, millest rahastatakse terviseteadlikkust tõstvaid ja tervislikke eluviise edendavaid tegevusi, mis ennetavad ja vähendavad tootlikkuse langust ja aitavad kaasa tööturule naasmisele või püsimisele.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)