Kitsa tänava kortermaja arhitektuurikonkursile joosti tormi

Augusti keskel kuulutas Kuressaare linnavalitsus välja arhitektuurikonkursi Kitsas tänav 15 kinnistule korterelamu ehitamiseks. Sel esmaspäeval kukkunud tähtajaks laekus linnavalitsuse teatel 14 tööd.

“Lõpliku tulemuse saab eeldatavasti öelda juba reedel,” lisas linnavalitsuse pressiesindaja Silver Saluri. Arhitektuurikonkursi korraldas Parvati Surya OÜ ja selle eesmärk oli saada korterelamu eskiislahendusi Kitsas 15 kinnistule Kuressaare lossipargi vahetus läheduses.

Arhitektuurivõistlus oli linnavalitsuse kinnitusel vajalik, kuna seda nõuab üldplaneering. Linna pressiesindaja selgitas, et vanalinna alas on konkurss kohustuslik hoonete puhul, mille suurus ületab 100 ruutmeetrit. Võidutöö autoritega sõlmitakse leping korterelamu eel- ja põhiprojekti koostamiseks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)