Delfi viineritesti võitis Saaremaa Lihatööstuse Lemmikviiner (1)

Delfi testijate nina ette tõsteti 12 erinevat viineritoodet: Saare Viiner, Saaremaa Lemmikviiner, Wõro Wiiner, Wõro Kanawiiner, Valla Viiner, Rakvere Viiner, Rakvere Pereviiner, Mahedad Viinerid, Nõo Viiner, Viiner “Põhjatäht”, Talleggi Viiner ja Talleggi Klaabu Lihaviiner.

Enne maitsmist soojendati viinereid mikrolaineahjus umbes 2 minuti jooksul. Iga viineri puhul hinnati selle väljanägemist, aroomi, maitset ning sisumassi tekstuuri. Testijad rõhutasid seejuures, et hinnangud on rangelt subjektiivsed ning kannavad vaid Delfi ekspertgrupi arvamust.

Viineritesti võitjaks osutus Saaremaa Lihatööstuse Lemmikviiner, mis sai kõrged seitse punkti. Eksperdid märkisid viineri kohta, et tegemist on maitsva ja kõrge lihasisalduse (48 protsenti sealiha ja 21 protsenti veiseliha) ning lihamaitselise viineriga. Viineris ei ole palju rasva ning sel puudub rauamaitseline järelmekk. Boonuspunktid andis viinerile ka “lihatoru” kuju – pikk hotdog-vorsti kuju.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 106 korda, sh täna 1)