Saaremaa malev anti üle koos mõõgaga

Saaremaa malev anti üle koos mõõgaga

Foto: Egon Ligi

Ehkki Kaitseliidu Saaremaa maleva pealiku vahetus toimus juba selle kuu alguses, 5. septembril, oli eile Kuressaare Linnateatri sinises saalis pidulik tseremoonia, kus uus pealik kolonelleitnant Kristjan Moora ulatas pea 10 aastat Saaremaa kaitseliitlasi juhtinud major Toomas Luigele Saaremaa seppade valmistatud mõõga.

Ühtlasi tänas nüüd juba endine malevapealik major Luik väga hea koostöö eest nii maleva tegijaid kui ka koostööpartnereid ning kokkutulnud ütlesid sooje sõnu ka pealinna Kaitseliidu peastaapi ametisse läinud vanale pealikule.

“Loomulikult on raske minna, sest mu kodu on ju siin,” märkis major Toomas Luik, lubades siiski jääda Saaremaa maleva ridadesse ning nädalavahetustel ikka ka oma maleva üritustel käia. “Jään ju Saaremaa maleva liikmeks,” kinnitas Luik.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 125 korda, sh täna 1)