Pealinna lend jäi ära vigastatud lennuki tõttu (5)

Neljapäeva varahommikune Tallinna–Kuressaare lend tühistati lennuki tehniliste probleemide tõttu ning veel eile hommikulgi rippus Kuressaare lennujaama kodulehel üleval info selle kohta, et muutusi ja lendude tühistamisi võib seetõttu esineda ka järgnevatel päevadel.

Lisaks oli teate juures välja toodud liini teenindava Estonian Airi kõnekeskuse tasuline infotelefon, millelt 1 euro eest minutis sai uurida nende võimalike graafikumuudatuste ja lendude tühistamiste kohta.

Pisut aega pärast seda, kui Saarte Hääle toimetus uuris Estonian Airilt, mis siis täpsemalt lennukiga juhtus ja millised võimalikud muudatused graafikus veel tulemas on, võeti vastav info lennujaama kodulehelt maha.

Estonian Airi PR-direktor Ilona Eskelinen ütles Saarte Häälele, et Estonian Air palub vabandust reisijatele tekitatud ebamugavuste pärast. Ta selgitas, et üldjuhul toimivad nad nii, et kõiki reisijaid, kes on pileti ostnud Estonian Airist ja jätnud neile piletiostul oma kontakttelefoni, teavitab lennu ärajäämisest lennufirma ise.

“Estonian Airi klienditeenindus alustas Tallinna–Kuressaare suunal lendavate reisijate teavitamisega 22. septembri lendude osas juba 21. septembril,” kinnitas ta.

Kuressaare–Tallinna suunal lendavate reisijate teavitamisega tegeles lennufirma kõneisiku sõnul aga Kuressaare lennujaama kassa, kes alustas teavitamisega samuti 21. septembril. Seega pidi info ärajäävast lennust reisijateni jõudma piisava varuga.

Ilona Eskelineni sõnul sai lennuk, mis teenindab muuhulgas ka Tallinna ja Kuressaare vahelisi lende, Peterburis vigastada, kuid peaks Kuressaare liinile naasma juba järgmise nädala alguses. “Kuni selle ajani ei ole kõrvalekaldeid lennugraafikust ette näha,” kinnitas Eskelinen.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)