Maa pakkumishind on Saaremaal odavaim (2)

Maa ruutmeetri keskmine pakkumishind oli Eestis 23. septembri seisuga 18,5 eurot, selgub kinnisvaraportaali City24.ee statistikakeskkonnast Spot.

Seejuures on keskmine pakkumishind septembris järjekindlalt aina langenud. Veel augustis küsisid müüjad ruutmeetri eest keskmiselt 19,2 eurot ehk ligi 4 protsenti kõrgemat hinda. Vaatamata maa pakkumishinna langusele on maatükkide müügipakkumiste arv käesoleval aastal kasvanud ja ulatub City24.ee andmetel praegu 7436 pakkumiseni.

Kõige kõrgem on maa keskmine pakkumishind praeguse seisuga Harjumaal – 32,24 eurot. Sellele järgneb 15,3-eurose pakkumishinnaga Tartumaa ja 13,6-eurose keskmise ruutmeetri hinnaga Pärnumaa. Kõige odavam on maatükkide keskmine ruutmeetri hind Saaremaal ja Põlvamaal – 2,1 eurot. Pisut enam, 2,6 eurot ruutmeetri eest, küsitakse Hiiumaal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 52 korda, sh täna 1)