Kohus jättis kihutaja karistuse jõusse (1)

Kuressaare politseilt kiiruse ületamise eest karistada saanud mees ei jäänud otsusega rahule ja kaebas politsei kohtusse. Kohus jättis politsei otsuse jõusse.

Tänavu 23. mail karistas politsei 41-aastast Markot selle eest, et ta ületas sõidukiirust üle 40 kilomeetri tunnis. Markole määrati 50 euro suurune rahatrahv ja temalt võeti kolmeks kuuks juhtimisõigus. Mees ei olnud määratud karistusega nõus ja pöördus kohtu poole.

Liiklusseaduse järgi oleks politsei võinud säärase rikkumise eest karistada rahatrahviga kuni 200 trahviühikut (800 eurot) või arestiga. Samuti võib kohtuväline menetleja sõidukijuhilt juhtimisõiguse võtta kuni kuueks kuuks. Kohus jättis Markole politsei poolt määratud karistuse jõusse.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)