Vanalinna kohvik on hädas herilastega (3)

Vanalinna kohvik on hädas herilastega

Foto: Egon Ligi

Kuressaare Vanalinna kohviku saiakeste leti ümber võib iga külastaja näha hulgaliselt herilasi, kes seal ringi tiirutavad ja magusatel saiadel jalutavad. Kuid kohviku töötajate kinnitusel ei kujutavat “kohvikuherilased” endast mingit ohtu.

“Eriti armastavad nad pähklirulle,” ütles müüjanna Tiina, rõhutades, et herilased neid ei nõela. Tema sõnul on nõelata saanud vaid üks klient, kuid seda vaid seepärast, et ta kätega vehkima ning herilast ära ajama hakkas.

Leti tagant välja herilased müüja kinnitusel ei kipu. Tiina lisas, et spetsiaalsed herilaste püüdjad on neil kohvikus täiesti olemas, kuid herilased eelistavad neile vaatamata ikkagi saiu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 59 korda, sh täna 1)