Postitöötaja leidis kesklinna kirjakastist paarsada eurot (1)

Kuressaare postkontori ees asuvast kirjakastist leiti paari päeva eest selle kirjadest tühjendamise ajal paarsada eurot paberraha ja mõned esemed. Justkui keegi oleks kirjakasti oma taskud või käekoti tühjendanud.

Postkontori juhataja Külli Raamat ütles Saarte Häälele, et täpset leitud summat ta avalikult välja öelda ei tahaks, sest selle võiks neile öelda inimene, kes oma kadunud rahasummale järele tuleb. Samal põhjusel ei tahtnud ta nimetada kõiki esemeid, mis nad samast kirjakastist ühes rahaga leidsid.

Võib vaid öelda, et raha oli kirjakastis paarisaja euro ringis ning lisaks eurodele oli seal üks 25-kroonine. Esemetest olid kirjakastis näiteks pastapliiats ja nuga. “Sellised asjad, mille järgi saaks kindlaks teha, kes omanik on. Et kui tuleb küsima, siis ütleb, mis värvi need on näiteks,” selgitas Raamat.

Seega ootab ja otsibki postkontor nüüd raha ja esemete omanikku. Kes teab, et tal on paarsada eurot ühtäkki kaduma läinud ühes 25-kroonise rahatähe, noa ja pastakaga, selle kõne on oodatud telefonil 45 33 365. “Kuigi võib ka postkontoris kohapeal küsida, seal teatakse ka, millega tegu,” lisas Külli Raamat.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 40 korda, sh täna 1)