Kuressaares asub rahva lemmikmajutusasutus

Portaali Turismiweb.ee küsitluse järgi valiti Kuressaare kesklinnas asuv Grand Rose’i spaahotell Eesti rahva selle aasta lemmikmajutusasutuseks.

Grand Rose’i spaahotelli juhataja Renate Sepp ütles, et neile oli see valik suur üllatus. “Eks see ole kogu meie tubli meeskonna suur saavutus,” rääkis ta. “Äärmiselt meeldiv on, et Eesti rahvas meid ikka hea sõnaga meeles peab, ja omalt poolt anname ka tulevikus parima, et saavutatud taset hoida.”

Rahvas sai oma lemmiku poolt hääletada Turismiweb.ee keskkonnas juuni algusest augusti lõpuni. Osales 1877 hääletajat. Eesti rahva lemmikmajutusasutuse esikolmikusse kuulusid peale võitja veel Aqva Hotel & Spa Rakveres ja Nordic Hotel Forum Tallinnas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 98 korda, sh täna 1)