Saaremaa naiskodukaitsel vahetub instruktor (3)

Saaremaa naiskodukaitsel vahetub instruktor

 

Tulevast nädalast on Kaitseliidu Saaremaa maleva staabimajas naiskodukaitse palgalise instruktorina ametis varem Kuressaare gümnaasiumis matemaatikaõpetajana töötanud Piret Paomees (pildil).

“Riina Allik oli Saaremaa ringkonna esimene palgaline instruktor ja ma väga tänan teda tehtud töö eest, selle eest, et ta julges sisuliselt pea ees tundmatusse vette hüpata – oli ju veel poolteist aastat tagasi kogu Saaremaa naiskodukaitse tegevus ja asjaajamine vabatahtlike õlul,” ütles naiskodukaitse Saaremaa ringkonna esinaine Rita Loel, lisades, et kindlasti andis Allik kõik endast oleneva, et vabatahtlikel oleks kergem oma tähtsaid asju ajada. “Riina lahkus töölt omal soovil ning ma soovin talle kõigis edaspidistes ettevõtmistes ainult häid kordaminekuid,” sõnas Loel.

Riina Allik töötas naiskodukaitse instruktorina poolteist aastat.

Kaitseliidu Saaremaa maleva pealik kolonelleitnant Kristjan Moora ütles Saarte Häälele, et tal on väga hea meel, et Kaitseliidu malevate juures on olemas selline ametikoht, mis võimaldab Kaitseliidu ja naiskodukaitse koostööd igapäevaselt ja sisuliselt paremini koordineerida. “Naiskodukaitse roll ja ülesanded on riigikaitses väga olulised,” märkis ta.

Kaheksa aastat Kuressaare gümnaasiumis lastele matemaatikat õpetanud Piret Paomees sõnas, et tema jaoks on uus ametikoht huvitav väljakutse. “Kindlasti saan anda oma panuse Eesti riigi jaoks,” põhjendas Paomees.

Ta lisas, et esimese tööülesandena näeb ta aastaplaani täitmist ning liikmeskonna aktiveerimist ja suurendamist. “Samuti tahan aidata traditsioonilisi üritusi säilitada ja neid edukalt ellu viia,” ütles ta.

Naiskodukaitse instruktor on töötegija, kes koordineerib organisatsiooni tegevust, korraldab väljaõpet ja suhtleb liikmetega. Praegu kuulub Saaremaa naiskodukaitsesse 125 naist.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 110 korda, sh täna 1)