Villu Varese ja Oliver Rõõmuse ühine fotonäitus Saaremaa kunstistuudios

Villu Varese ja Oliver Rõõmuse ühine fotonäitus Saaremaa kunstistuudios

Foto: Egon Ligi

Möödunud neljapäeval avasid noored fotograafid Villu Vares (vasakul) ja Oliver Rõõmus esmakordselt Saaremaa Kunstistuudio galeriis Kuressaares Lossi tn 5 näituse, mis kannab nime ”Mustvalge portree värvilise kiiksuga”.

Villu Vares, kes töötab arvutigraafikuna Logolife OÜ-s, on pildistanud ligemale kaheksa aastat. ”Fotopisik on mul saadud kindlasti lapsepõlvest. Pärast esimese digifotoka saamist oli kindel, et see saab olema üks mu lemmikhobidest,” ütles Vares, kes pildistab põhiliselt inimesi, kuid on kätt proovinud ka loodusfotograafias.

Oliver Rõõmus töötab Tallinnas firmas Photopoint klienditeenindajana ning sai oma fotograafiahuvi just sõber Villult. ”Olen teinud ka loodusfotosid, kuid inimene oma emotsioonide ja variatsioonidega pakub rohkem võimalusi põnevate hetkede tabamiseks. Sellest lähtuvalt otsustasime ka näituse teemaks valida just portree,” selgitas ta. Portreede näitus on avatud 23. septembrini.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 57 korda, sh täna 1)