Inspira uksed on kõigile avatud

Inspira uksed on kõigile avatud

 

Kuressaare gümnaasiumis tegutseva Inspira huvikooli ringidesse on oodatud kõik huvilised, alates 3. eluaastast kuni täiskasvanuteni välja. Uuest õppeaastast leiab siit palju tuttavaid, aga ka täiesti uusi ringe.

Päris uue ringina alustab surfiring, kus purjelauasõidu huvilised saavad teadmisi ja oskusi, kuidas merel tuultega hakkama saada ja kuidas tuuled oma rõõmuks tööle panna. Kuigi tegemist on päris keerulise alaga, mis nõuab spetsiaalset varustust ja kohta ning ka kogemustega juhendajat, siis täna saame öelda, et need raskused on ületatud. Inspira teeb koostööd Saaremaa surfiklubi ja Kuressaare noorte huvikeskusega ning surfiring alustab kohe septembrist. Surfama oodatakse poisse ja tüdrukuid alates 4. klassist. Treeneriks Johannes Kaju, kelle käe alt on sirgunud juba ka maailmaklassi surfareid.

Traditsioonilistest ringidest jätkavad meie väikeste laste muusikaringid, kus kaks korda nädalas tutvutakse põneva rütmimaailmaga, lauldakse, mängitakse pilli ja tuntakse rõõmu muusikast. Muusikaringide juhendajad on Pilvi Karu (3- ja 4- aastastele) ja Helle Rand (5- ja 6-a ja 1. klassile).

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.
Telli Saarte Hääl internetist

Tiia Leppik
Inspira juhataja

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)