Üleskutse: Ettevõtlus loob edu!

Saarlane on tuntud kui uuendusmeelne inimene, kes eelistab elada ja töötada Saare maakonnas, kus on olemas kõik tingimused tema isiklikuks arenguks ja heaoluks – nii oleme unistanud oma maakonna arengustrateegias 2020.

Tean paljusid inimesi, kes juba täna eelistaksid elada ja töötada Saaremaal, Muhus või mõnel veelgi väiksemal saarel. Paraku on elu viinud paljud kodust kaugele – sinna, kus on võimalik leida tööd ja saada suuremat tasu. Elu saartel on võimalik vaid siis, kui meil on olemas ettevõtlus, mis tagab töö. Siis on maapiirkondades noored pered, maakoolides ja lasteaedades jätkub lapsi, on põhjust arendada teedevõrku, tihendada bussiliiklust jne.

Ettevõtjaks olemisel on omad võlud ja valud. Heaks ettevõtjaks ei saada lihtsalt. See on pidev enese arendamine, vältimatud on ületunnid, välistatud ei ole riskid ja isegi kaotused. Majanduskriis võib ettevõtjalt võtta rikkuse, nurjata tema äriplaanid. Tõeline ettevõtja leiab alati uue võimaluse. Pidev enesearendamine ja ettevõtlik suhtumine on väärtused, mis elavad üle nii väikesed ebaõnnestumised kui ka globaalsed majanduskriisid.

SaareMaaPäevad 2011 ootab kõiki huvilisi tutvuma meie maakonna ettevõtlusega näituse ja messi vahendusel, saama osa edukate ärimeeste kogemustest ja kuulama kohalikke edulugusid ettevõtluskonverentsil, osalema töötoas, mis innustab uute äriideede sündi. Tulge kogu perega, et vaadata, kui suureks võib üks kõrvits kasvada või mida vahvat pakuvad turupäeval väikeettevõtjad!

Kohtumiseni SaareMaaPäevadel 15.–17. septembrini!

Piret Pihel
Saaremaa Arenduskeskuse juhataja

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 31 korda, sh täna 1)