Prokurör nõuab Suklesele šokivangistust

Saaremaa ärimehe Tullio Libliku tapmisele kihutamises süüdistatava ärimehe Andrus Suklese kohtuprotsess jõudis teisipäeval kohtuvaidlusteni, mille käigus nõudis prokurör süüalusele šokivangistust.

Riigiprokurör Steven-Hristo Evestuse hinnangul on Suklese süü tapmisele kihutamises tõendatud ning kohus peaks talle mõistma lühimenetluse korras kolmeaastase vangistuse. Sellest tuleks Suklesel prokuröri taotlusel reaalselt vanglas ära kanda kolm kuud, ülejäänud aeg aga kanda tingimisi kolmeaastase katseajaga, teatas BNS.

Süüdistuse kohaselt maksis Sukles (46) mullu augustis oma endise äripartneri Tullio Libliku tapmise toimepanemise eest ettemaksuna 1000 eurot. Ülejäänud summa pidi tapja saama pärast teo täideviimist.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 26 korda, sh täna 1)