Saarlannad olid Mustal Kotkal edukad

Saarlannad olid Mustal Kotkal edukad

TUBLID SAARLANNAD: Aire Pahapill (vasakul) ja Tiiu Naagel. Pildistatud pärast kompleksülesande täitmist. Foto: erakogu

Reedel ja laupäeval saavutasid saarlannad Tiiu Naagel ja Aire Pahapill Kaitseliidu Põlva maleva neljandat korda korraldatud patrullvõistlusel Must Kotkas 14 võistkonna hulgas üldarvestuses teise koha.

“Väga mõnusa formaadiga võistlus, ilma suurema närvipingeta,” iseloomustas kolmandat korda osalenud Tiiu Naagel. Ta lisas, et kõige raskem oli üllatusülesanne, kus pidi teadma erinevaid kalastustarbeid. “Kumbki meist ei teadnud kalastusasjadest suurt midagi ja olime neid vaid eemalt näinud, seega sealt suuremat tulemust ka ei tulnud, “ rääkis ta. “Meie moto oli teha võistlus nii hästi läbi, kui oskame, ja tunda rõõmu heast nädalavahetusest Lõuna-Eestis. See, kas me tuleme teisele või 12. kohale, ei omanudki otseselt tähtsust,” selgitas ta.

Võistlusel tuli lahendada erinevaid ülesandeid nagu luureülesanne ehk info toimetamine vangi langenud virgatsiteni, viktoriin, juba mainitud üllatusülesanne, kompleksülesanne, mis kujutas endast “vastase” hävitamist paintball’i relvadega ning miini paigaldamist ja “lõhkamist” jne. Aire ja Tiiu startisid 7. võistkonnana ja lõpetasid esimestena. Hoolimata sellest, et aeg otseselt ei lugenud, olid nad enda sõnul huvitatud võistlusraja kiiremast läbimisest.
Auhinnaks said saarlannad jahi- ja matkatarvete poe Trofee kinkekaardi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 74 korda, sh täna 1)