Saaremaa meistriks jalgpallis tuli Orissaare meeskond

Maist augustini kestnud Saar-te Investeering – Saaremaa 2011 a meistrivõistlused jalgpallis võitis ülekaalukalt Orissaare meeskond. Kokku peeti meistrivõistluste raames 30 kohtumist, löödi 165 väravat (keskmiselt 5,5 väravat mängus), publikut käis üle Saaremaa jalgpalli nautimas 1747 inimest (keskmiselt 58 inimest mängul).

“Statistilised andmed näitavad kindlasti paljut, kuid mitte alati kõike. Tore on tõdeda, et jalgpall on leidmas oma harrastajate, kaasaelajate, funktsionääride ja kõigi sinna juurde kuuluvaga tee Saare maakonna paljudesse kohtadesse, kus osatakse seda ka väärtustada,” nentis võistluste peakohtunik Andre Käen.
Saaremaa spordiliidu juhatuse esimees Kalev Kütt lisas: “Väga eeskujulikult korraldatud ja läbiviidud meistrivõistlused, eriti teeb heameelt publiku järjest suurenev huvi ja oma võistkondadele kaasaelamine üle Saaremaa.”

“Peasponsorina tunnen vaid uhkust, et saan kasulik olla sellisele jalgpalliüritusele, mis haarab tervet maakonda, ja kindlasti jätkame spordi toetamist ka edaspidi,” teatas OÜ Saarte Investeering juhatuse esimees Tullio Liblik.
Meistermeeskonna kapten Andre Kuntsel tõdes, et Orissaare meeskonna tugevus sel hooajal oli kindlasti hea meeskonnavaim ja eelmiste aastatega võrreldes kindla koosseisu väljakujunemine. “Suudeti mängida agressiivselt ja võitluslikult kogu hooaja vältel. Võistkond on võrdselt tugev nii rünnakul kui kaitses, suudeti hästi realiseerida oma võimalused ja neutraliseerida vastaste ohtlikumad mängijad. Kokkuvõttes võib öelda, et meistriks tuli meeskond, kes seda kõige rohkem tahtis,” märkis Kuntsel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 29 korda, sh täna 1)