Bruno otsib uut kohvikupidajat

Kuressaares Tallinna tänaval pea kolm aastat tegutsenud Bruno kohviku omanikud otsivad firmat või inimest, kes tahaks kohvikupidamise neilt üle võtta.

“See ei ole üleöö tulnud otsus. Me oleme kevadest saadik mõelnud, kuidas seda parandada või mida muuta. Ning meie mõte on, et äkki leiaks kedagi, kes tahaks selle meie käest üle võtta,” ütles kohviku üks omanikest Reene Sepp.

Ta lisas, et omanikena saavad nad ka ise aru, et peaksid olema kohvikus rohkem tegevad ja enam pühenduma, ent kahjuks ei ole neil seda aega. “Seega oleks ilmselt parem, kui leiaksime kedagi, kes tahaks seda pühendumist kuidagi näidata,” märkis ta, viidates, et kuna nad on ise nii palju visioone sellesse kohvikusse pannud ja seda südamega teinud, siis ei tahaks nad ka seda, et see turult päris ära kaoks.

“Koht iseenesest on ju hea ja kohvik on täiesti käima läinud ning meil on head püsi-kliendid, aga kohvik vajaks siiski teistsugust lähenemist. See vajaks inimest, kes oleks ise seal kohapeal, kes küpsetaks, suhtleks klientidega, võtaks seda nii, nagu see oleks tema kohvik. Meil kahjuks omanikeringil praegu puudub selline aeg ja tahe sellega tegeleda,” selgitas Reene Sepp.

Ta kinnitas, et klientide puudust kohvikul ei ole. Ka talvel läheb väga hästi. “Seal on püsivalt täitsa hea käive. Kohvik saab ise hakkama,” rääkis Sepp, kelle sõnul oleks kohvikupidamine eriti ideaalne just sellisele inimesele, kes tahab seal ise tegutseda, kokata ja müüa.
“Meie põhitegevusala on siiski restoranibisnis ja tahaksime rohkem pühenduda La Perlale, mis on meie esimene prioriteet,” märkis Sepp.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 91 korda, sh täna 1)