Lennureisija kärsitus põhjustas suure segaduse

Kuressaare lennujaamas toimus juulikuus tõsine vahejuhtum, kui üks Tallinnast tulnud reisija haaras oma pagasi enne, kui see oli jõudnud lennujaama hoonesse.

Kuressaare lennujaamas toimus juulikuus tõsine vahejuhtum, kui üks Tallinnast tulnud reisija haaras oma pagasi enne, kui see oli jõudnud lennujaama hoonesse.

“Reisijate jaoks ei ole tegemist kuigi tõsise asjaga, kuid meie jaoks oli probleem väga suur,” kinnitas Tallinna lennujaama regionaalsete lennujaamade direktor Andres Taimla Saarte Häälele. Taimla sõnul oli 10. juuli vahejuhtum üldse esimene taoline, sest seni on kõik reisijad oma pagasi korrektselt ära oodanud ja selle lennujaamahoonest kätte saanud.

Andres Taimla selgitas, et lennueeskirjades ei ole vastavat nõuet küll sätestatud, kuid nii reisijad kui ka lennujaama töötajad peavad seda teadma. Seejuures ei oma Taimla sõnul tähtsust asjaolu, et pagas oli eelnevalt Tallinna lennujaamas lennueelse julgestuskontrolli käigus juba üle vaadatud.

Pärast intsidenti korrati seda nõuet töötajatele veel kord üle, lisas Taimla. Vahejuhtumi osas tegi järelepärimise ka lennuamet, kes tunnistas vastava kirjavahetuse aga ametkondlikus kasutuses olevaks ja keeldus lisakommentaare andmast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)