Prügila sulgemise plaan veel graafikus (1)

Kolmapäeval toimus Kuressaare linnavalitsuses Kudjape prügila sulgemistööde käigus tehtava uuema ladestusala läbikaevamise ja jäätmete sorteerimise keskkonnamõjude hindamise (KSH) aruande teine avalik arutelu.

Kuressaare majandusvaldkonna abilinnapea Kalle Koov tunnistas Saarte Häälele, et paraku oli avalik huvi arutelu vastu kesine ning aruande arutelul osalesid peale ekspertide vaid keskkonnaameti, keskkonnainspektsiooni ja linnavalitsuse esindajad.

Koovi sõnul andis ekspert oma ettekandes ülevaate KMH-sse järjekordselt sisse viidud täiendustest. Toimunud arutelu oli abilinnapea kinnitusel aga igati konstruktiivne ning kui mõningad koosolekul tehtud ettepanekud KMH sõnastuse täpsustuste osas ja avalikul väljapanekul esitatud ettepanekud on aruandes kajastatud, saab KHM esitada keskkonnaametile viimaks ometi kinnitamiseks.

“Ootame nende seisukoha ära,” märkis Kalle Koov. “Võin kinnitada, et lähima kuu jooksul positiivse otsuse saamisel keskkonnaametist, oleme võimelised Kudjape prügila nõuetekohaselt sulgema (katma) juuliks 2013,” kinnitas ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)