TeateTants vallutab uue teatepulgaga Eestimaa saared (1)

Täna vahetult enne keskööd astub kogu TeateTantsu kolonn Virtsus praamile, mis toob tantsumeeskonna rohkem, kui ööpäevaks kodumaa kaunitele saartele.

Saare maakonda toovad TeateTantsu muhulased, praamil tantsib Muhu naisrühm Tokkores ja saadab Mihkel Mereäär. Saare maakonnas läbib TeateTants 36 rühma, täpsemalt 456 lustilise tantsijaga 19 tunni ning 45 minutiga umbes 70 kilomeetrit.

Reedel kell 19.11 jõuab TeteTants Triiki, kus laeva tulekuni tantsib koos rahvamuusikaansambliga VärksSepad aega parajaks naisrühm Sõlus. Hiiumaale, Sõru sadamasse jõuab tantsurong õhtul kell 20.30. Suuremõisa kandis, kus kella kolmeks öösel on planeeritud ka meeleolukas simman, annab TeateTantsule oma panuse ka ürituse kaugeimad külalised – Peterburi tantsurühm NEVO.

Reedel liigutakse marsruudil Virtsu – Kuivastu – Liiva – Tagavere – Ratla – Koikla – Karja – Leisi – Triigi – Emmaste – Jausa – Käina. 27. augusti varahommikul, kella kuue ajal hakkab TeateTantsi Rohukülast laevaga juba tagasi mandri poole seilama.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 24 korda, sh täna 1)